Svečano polaganje kamena temeljca za izgradnju Centra za sigurnost i kvalitetu hrane

31.07.2019.
Svečano polaganje kamena temeljca za izgradnju Centra za sigurnost i kvalitetu hranePrepoznajući sve značajniju potrebu za izvornim načinom prehrane građana Republike Hrvatske, Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ u suradnji s Agronomskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu pokrenuo je projekt osnivanja Centra za sigurnost i kvalitetu hrane. U povodu toga održano je svečano polaganje kamena temeljca za izgradnju Centra za sigurnost i kvalitetu hrane.

Kamen temeljac položili su: Zvonimir Šostar, ravnatelj NZJZ „Dr. Andrija Štampar“, prof. dr. sc. Zoran Grgić, dekan Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, prof. dr. sc. Milan Kujundžić, ministar zdravstva i izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske i prof.dr.sc. Drago Prgomet, predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba.


 


Projekt osnivanja Centra za sigurnost i kvalitetu hrane sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Ukupna vrijednost projekta je 88.873.759,00 kn.