PRIJAM ZA UČENICE I UČENIKE NOMINIRANE ZA NAGRADU LUKA RITZ

02.10.2017.
PRIJAM ZA UČENICE I UČENIKE NOMINIRANE ZA NAGRADU LUKA RITZUčenice i učenici sudionici natječaja za dodjelu Nagrade Luka Ritz – Nasilje nije hrabrost, u subotu su se u Staroj gradskoj vijećnici susreli s predsjednikom Gradske skupštine Grada Zagreba dr. sc. Andrijom Mikulićem.

Predsjednik je organizirao prijam na inicijativu Odbora za javna priznanja Gradske skupštine Grada Zagreba, a kao znak uvažavanja svih učenika koji svojim svakodnevnim radom i trudom pridonose razvoju tolerancije u društvu.

- Osim vašeg osobnog zadovoljstva koje svatko od vas osjeća u trenutcima pomaganja, sretan sam što vam mogu danas pokazati da to i drugi prepoznaju. Što su to prepoznali vaši vršnjaci i prijatelji, nastavnici i ravnatelji, vidjelo se u obrazloženjima koja su stigla uz vaše kandidature i prijave na natječaj za Nagradu Luka Ritz – Nasilje nije hrabrost. Oni koji su vas predlagali naglašavaju da upravo vi unosite harmoniju i osmijeh u svoju okolinu. I mi se ponosimo vama – kazao je Andrija Mikulić.Uz predsjednika Gradske skupštine Grada Zagreba, prijmu su nazočili i članovi Odbora za javna priznanja Gradske skupštine Grada Zagreba Dubravka Brezak Stamać i Zlatko Hasanbegović te tajnica Gradske skupštine Grada Zagreba Mirjana Lichtner Kristić.