PREDSJEDNIK GRADSKE SKUPŠTINE PRIMIO RODITELJE LUKE RITZA

05.10.2017.
PREDSJEDNIK GRADSKE SKUPŠTINE PRIMIO RODITELJE LUKE RITZANakon što je Gradska skupština Grada Zagreba na prošloj sjednici prihvatila Prijedlog zaključka o dodjeli Nagrade Luka Ritz – Nasilje nije hrabrost, kojom se nagrađuju Luka Gnjidić, učenik Osnovne škole Dragutina Domjanića, te Patricija Marelja, učenica Prirodoslovne škole Vladimira Preloga, predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba dr. sc. Andrija Mikulić primio je danas na neformalnom susretu roditelje pokojnog Luke Ritza.

Sa Suzanom i Renom Ritzom predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba razgovarao je o načinima kojima bi se moglo potaknuti veći broj učenika da se prijave na natječaj, s obzirom na to da je broj prijavljenih posljednjih godina u padu, i na gradskoj i na državnoj razini.

Također, istaknuo je kako je sve ovogodišnje nominirane za Nagradu Luka Ritz – Nasilje nije hrabrost primio proteklog vikenda u Gradskoj skupštini te ih pozvao na svečanu dodjelu nagrada, koja će se održati na Međunarodni dan tolerancije, 16. studenog 2017.